Johanne Berg Bollingmo
COO - Chief Operational Officer
I 2018, i en alder av 25 år ble Johanne HR Sjef og har hatt en sentral rolle i utvikling av selskapet siden
Telefon:
+47 478 37 111
E-post:
johanne@techpros.no

Som COO har Johanne det overordnede operative ansvaret i TECHPROS. Hun har jobbet i TECHPROS siden mai 2017 hvor hun kom direkte fra HR-studiet på Høyskolen Kristiania. Hun startet som trainee innen rekruttering og har siden mars 2018, i en alder av 25 år, vært ansatt som HR sjef. Johanne har i flere år sittet i ledergruppen hvor hun jobber tett sammen med resten av ledelsen rundt strategiske avgjørelser og prosesser.

Hun har hatt en sentral rolle i utviklingen av selskapet. Hun har fremdeles HR ansvaret i selskapet og har en foreløpig tilleggsrolle som kundeansvarlig hvor hun har totalansvaret for all konsulentformidling for eksisterende kunder og samarbeidspartnere.

Johanne liker spesielt godt at det er høyt under taket og mye humor i TECHPROS. Man blir sett, hørt og satt pris på. Hun har fått gleden av å være med på en enorm utvikling allerede (både for seg selv og selskapet) og drives at det fremdeles er masse spennende i vente.

Hun er en sosial trønder som liker å omgås mennesker og bruker mesteparten av fritiden sin til nettopp dette. Reising står også høyt på prioriteringslisten da hun elsker å oppleve nye steder og kulturer. Ellers er hun glad i å være aktiv og starter gjerne dagen med en treningsøkt før jobb.