Kevin
Fullstack Developer
«Det å programmere i praksis er noe helt annet enn på skolen, i TECHPROS er det spennende utfordringer og mye frihet.»
Telefon:
E-post:

Kevin har en Bachelor innen programmering fra Høyskolen Kristiania og jobber som Junior fullstack utvikler for startup prosjektet Linework, og har nylig tatt over mobilutviklingen sammen med Mads etter å ha jobbet hovedsakelig med web. Han har hatt ansvar for oppgaver som implementering av appen, lage skjermbilder, samspill med backend og styling.

Selv om UX-designere tar seg av Figma-delen, har Kevin i stor grad ansvaret for mobilprosessen og mottar ukentlige oppgaver og kjører sprints annenhver uke. Prosessen følger en rett frem tilnærming, der de bruker Scoopa i Figma og Jira. Kevin gjør en pull request som blir gjennomgått av Mads før det går videre til Marius H for endelig godkjenning. CSS-oppgaver er den mest utfordrende delen for Kevin, men takket være god kommunikasjon i teamet, går det som regel fint. Nesten alle sitter samlet, noe som bidrar til effektivitet og tilgjengelighet.

«TECHPROS er en inkluderende arbeidsplass med mulighet for å være med på sosiale events, men også det å kunne trekke seg litt tilbake, når det er behov for det.»

- Kevin