Ronja Jacobsson
Marketing Manager
På et bemerkelsesverdig vis og med pågangsmot ut over det vanlige har hun virkelig tatt tak i oppgavene og rollen vi ga henne.
Telefon:
+47 479 62 909
E-post:
ronja@techpros.no

Ronja startet hos TECHPROS i November 2021 som Prosjekt og markedskoordinator, etter at hun ble kontaktet på LinkedIn etter publisert en kronikk i VG. Der skrev hun om det å være nyutdannet midt i en pandemi og hvorfor flere bedrifter ikke turte å satse på nyutdannede.

På et bemerkelsesverdig vis og med pågangsmot ut over det vanlige har hun virkelig tatt tak i oppgavene og rollen vi ga henne. Hun jobber effektivt og kaster seg rundt og løser oppgaver som har hatt alt for korte tidsfrister og hun har jobbet jevnt og trutt med jobben som aldri tar slutt: Å bygge vår merkevare. Ronja har vært med på å re-brande selskapet i tett samarbeid med Fredrik. Arbeidet og leveransene har vært spot-on fra første utfordring ble gitt. Evnen til å tenke strategisk har kommet raskere enn hva forventet. Ønsket om å sette varige spor i selskapet er innfridd.

Hun har også totalansvar for vår deltakelse på JavaZone, NTNU og NDC. Sørger for at vi har billetter til alle ansatte, kommunikasjon med arrangøren og en hel haug med andre oppgaver som er satt i system og struktur.

I dag er hun vår Markedssjef.