Lilo x IAME World Finals

Lilo var på plass i Frankrike og er nå verdens raskeste jente i karting!
No items found.

For et par uker siden kjørte Lilo verdensfinalen som ble holdt på den kjente banen Le Mans i Frankrike. Der var hun sammen med et nytt team, IPK Official Racing Team. I samme klasse (KZ-i) var det 19 andre førere - alle gutter, mellom 19-30 år og med mye mer erfaring.


Lilo var den eneste kvinnelige og norske føreren som deltok i denne konkurransen. Løpet gikk over helgen og det var veldig varierende vær. Regn og 10 grader. Sol og 24 grader. I en av heatene regnet det så mye at det førte til en tur på sykehus etter en kraftig forstuing av tommelen. Men Lilo ga ikke opp grunnet en forstuet tommel - hun kjørte selvfølgelig dagen etter. Med god støtte fra fra sitt nye team - IPK Official racing, fikk hun farten fort opp utover helgen.

Lilo kom på 15:e plass. De måtte leie en motor som ikke var hennes, fra FG Racing - så det var litt nedtur. Men dette sier hun selv om løpet: 

«Jeg er utrolig fornøyd med dette løpet, all lærdom, nye mennesker og ny bane, alt gikk som det skulle! Jeg er utrolig stolt over at jeg kan nå si jeg er VERDENS raskeste jente i karting! Det er helt rått! Alt dette takket være TECHPROS!»

- Lilo Elise Fyrileiv

Bilder er tatt av Marc Quinlivan, se mer av hans arbeid her: https://www.marcquinlivan.photography/

7.11.22
TECHPROS