Mer enn bare en jobb

I TECHPROS er vi opptatt av teknologi og mennesker. Vi ser at forandring og fremdrift skapes av mennesker som kan teknologi.

Vi er på jakt etter nye kollegaer i 2022, bli med oss inn i en verden av teknologi, samhold og muligheter. Hos oss blir alle sett. Vi hører på det du har å si. Vi jobber for at du skal kunne bruke din kompetanse slik at andre får glede av den. Hvilken rolle passer deg best?

Utvikler

Våre utviklere skriver kode som skaper endring, som løser problemer og ikke minst kode som gir muligheter for andre.

Om du benytter Java, C#, Kotlin, Ruby, C++, JavaScript eller SQL er ikke avgjørende. Det essensielle er at du digger det du driver med. Du liker å lete etter løsninger på komplekse utfordringer, og du er åpen for å lære deg nye teknologier og metoder for finne den beste løsningen

Vi ser etter deg som har alt fra 2 til 10 års erfaring eller mer. Du er utdannet innen programmering, utvikling eller digitalisering. Dersom du har drevet med koding hele livet og «hoppet over utdannelsen» for å dyrke lidenskapen for kode er du selvfølgelig også en vi vil snakke med.

Les mer og send søknad

Frontendutvikler

Som frontendutvikler hos oss vil du jobbe med å utvikle og implementere grensesnitt som benyttes av millioner av brukere hver dag.

Du brenner for utvikling og implementering av web- og interaksjonsdesign med bruk av moderne frontendteknologier, og går ikke av veien for å teste ut nye rammeverk eller biblioteker.

Du jobber best i team med andre utviklere, og du har ikke problemer med å ta del i backendutvikling om det behøves. Vi ser etter deg som har alt fra 2 til 10 års erfaring eller mer.

Du er utdannet innen programmering, utvikling eller digitalisering. Du har et godt øye for det visuelle, du kan ta designskisser og gjøre dem til brukergrensesnitt med fokus på brukeropplevelse og brukervennlighet.

Les mer og send søknad

Tester

Våre testere er opptatt av detaljer. De ser delene og helheten, og er særdeles gode på å lese og analysere andres kildekode.

Enhetstest, systemtest, integrasjonstest, testautomatisering, ytelse, sikkerhet… Som tester jobber du med kvalitetsikring i hele stacken, og i hjelper store utviklingsteam med å levere kvalitet i alle ledd. Du er god på etablere standarder for kodekvalitet, teststrategier og testverktøy. Du er også god på å skrive kode og du utvikler skript eller verktøy for å effektivisere og automatisere testarbeidet.Les mer og send søknad

UX Designer

Våre UX-designere er multikunstnere innen et fagfelt som handler om å skape bindeledd mellom teknologi, forretningsdrift, brukervennlighet, merkevare og adferd.

Vi tror at du er godt kjent med sentrale UX-research-metoder og har en særlig interesse for forståelse av brukeradferd basert på data. Du gjennomfører brukertester, identifiserer bruksmønstre, og redesigner systemer for å imøtekomme observerte behov og for å fjerne frustrasjonsmomenter hos brukere.

Les mer og send søknad

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss – spør og grav! Kontakt Malin direkte eller send oss en henvendelse med kontaktskjemaet nedenfor.

Takk! Din henvendelse er mottatt :)
Ups! Noe gikk galt. Er epostadressen din riktig?