BID Manager / KAM

Har du erfaring med salg/formidling av konsulenttjenester innen digitalisering og ønsker å ta steget videre? Og forme din egen stilling?

I TECHPROS jobber vi med digitalisering for noen av de største aktørene i offentlig og privat sektor. Siden oppstarten i 2014 og fram til i dag har vi levert utviklere, designere, testere, prosjektledere og andre spesialister til god og vel 70 offentlige og private prosjekter.

Våre teknologer løser oppgaver av samfunnskritisk karakter - hvor hadde vi vært uten nettbanker, Helsenorge, Altinn, NAV og alt det andre som reduserer behovet for saksbehandlere, papirskjemaer og kostbart byråkrati?

I årene fremover ønsker vi å komme enda tettere inn på disse prosjektene gjennom å vinne flere rammeavtaler, delta i åpne innkjøpsordninger samt ved å få direkteavtaler med de største private aktørene i markedet.

Det er en spennende men også krevende utfordring. Vi ser derfor etter en dyktig, strukturert og foroverlent profil til denne oppgaven. Har du noen års erfaring med salg/formidling av konsulenttjenester innen digitalisering og ønsker å ta steget videre? Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi ser etter en utadvendt, sosial og fokusert profil som har:

  • Minimum 2 års erfaring med salg/formidling av konsulenttjenester innen digitalisering, annen erfaring fra kunnskapsbasert salg/formidling er også interessant.
  • God kjennskap til norsk IT-bransje og innkjøpsordningene, prosessene og reglene  som brukes i denne.
  • Erfaring fra å bruke systemene til Mercell, Tendsign, EU-supply, Doffin, Ted, Achilles med flere, samt vite hvordan man besvarer forespørsler gjennom disse systemene.
  • Erfaring med å besvare anbudsforespørsler tilknyttet offentlige rammeavtaler, gjerne i form av å ha hatt ansvar for hele eller deler av besvarelsen.
  • Erfaring med å styre og lede prosesser med fokus på å få på plass leveranser fra kollegaer, partnere og andre involverte.
  • Bachelor innen HR. ledelse, markedsføring, økonomi, administrasjon eller andre relevante områder.

Utlyst
1.9.22
Søknadsfrist
1.11.22
Stillingstype
Heltid
Rolle
Administrasjon
Sted
Oslo

Søk nå!

Max filstørrelse 10MB.
Laster opp...
fileuploaded.jpg
Opplastning feilet. Max størrelse for filer er 10 MB.
Takk skal du ha! Vi har mottatt meldingen din, og svarer deg så raskt vi kan!
Oida! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.