Frontendutvikler

Som frontendutvikler hos oss vil du jobbe med å utvikle og implementere grensesnitt som benyttes av millioner av brukere hver dag

Er du opptatt av utvikling og implementering av web-og interaksjonsdesign med bruk av moderne frontend teknologier? Og ikke er redd for å teste ut nye rammeverk eller biblioteker? 

Du jobber best i team med andre utviklere, og du har ikke problemer med å ta del i backendutvikling om det behøves. Vi ser etter deg som har alt fra 2 til 10 års erfaring eller mer. Du er utdannet innen programmering, utvikling eller digitalisering. Du har et godt øye for det visuelle, du kan ta designskisser og gjøre dem til brukergrensesnitt med fokus på brukeropplevelse og brukervennlighet.

Våre kunder bruker et stort spekter av teknologier, rammeverk, verktøy og biblioteker. Som utvikler regner vi med at du forstår hva vi snakker om når vi sier: CSS, HTML, JavaScript, SASS, Bootstrap, React, Angular, TypeScript, Vue, Quasar eller TypeScript.

Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende oppgaver i noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge. I tillegg vil du få mange flinke og hyggelige arbeidskollegaer, garantert faglig og personlig utvikling og mye moro.

Utlyst
Søknadsfrist
Stillingstype
Åpen søknad
Rolle
Frontendutvikler
Sted
Oslo
Er du interessert i denne stillingen?
Kontakt vår konsulentsjef Malin via malin@techpros.no
Søknaden må inneholde hvilken stilling du søker på, ditt fulle navn, e-post adresse, CV og en kort beskrivelse der du forteller oss hvorfor vi bør ansette akkurat deg!

Søk nå!

Max filstørrelse 10MB.
Laster opp...
fileuploaded.jpg
Opplastning feilet. Max størrelse for filer er 10 MB.
Takk for tiden din! Vi har mottatt søknaden din, og vurderer den omgående. Du får svar innen én arbeidsuke om det er relevant. Om det skulle åpne seg en mulighet senere tar vi selvsagt kontakt.

Alt godt,
TECHPROS
Oida! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Sjekk ut våre CV-tips om du er usikker på hva din CV bør inneholde!