Tester

Som tester regner vi med at du forstår hva vi snakker om når vi sier: Selenium, Cucumber, Cypress, Postman, Gatling, SoapUI, Mockito, Jest

Våre testere er opptatt av detaljer. De ser delene og helheten, og er særdeles gode på å lese og analysere andres kildekode.

Enhetstest, systemtest, integrasjonstest, testautomatisering, ytelse, sikkerhet… Som tester jobber du med kvalitetsikring i hele stacken, og hjelper store utviklingsteam med å levere kvalitet i alle ledd. Du er god på etablere standarder for kodekvalitet, teststrategier og testverktøy. Du er også god på å skrive kode og du utvikler skript eller verktøy for å effektivisere og automatisere testarbeidet. Våre kunder bruker et stort spekter av teknologier, rammeverk, verktøy og biblioteker.

Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende oppgaver i noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge. I tillegg vil du få mange flinke og hyggelige arbeidskollegaer, garantert faglig og personlig utvikling og mye moro.

Utlyst
Søknadsfrist
Stillingstype
Åpen søknad
Rolle
Tester
Sted
Oslo
Er du interessert i denne stillingen?
Kontakt vår konsulentsjef Malin via malin@techpros.no
Søknaden må inneholde hvilken stilling du søker på, ditt fulle navn, e-post adresse, CV og en kort beskrivelse der du forteller oss hvorfor vi bør ansette akkurat deg!

Søk nå!

Max filstørrelse 10MB.
Laster opp...
fileuploaded.jpg
Opplastning feilet. Max størrelse for filer er 10 MB.
Takk for tiden din! Vi har mottatt søknaden din, og vurderer den omgående. Du får svar innen én arbeidsuke om det er relevant. Om det skulle åpne seg en mulighet senere tar vi selvsagt kontakt.

Alt godt,
TECHPROS
Oida! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Sjekk ut våre CV-tips om du er usikker på hva din CV bør inneholde!