UX-designer

Har du evnen til å kombinere venstre og høyre hjernehalvdel, godt kjent med sentrale UX-metoder og god forståelse av brukeratferd?

Våre UX-designere er multikunstnere innen et fagfelt som handler om å skape bindeledd mellom teknologi, forretningsdrift, brukervennlighet, merkevare og adferd.

Vi tror at du er godt kjent med sentrale UX-research-metoder og har en særlig interesse for forståelse av brukeradferd basert på data. Du gjennomfører brukertester, identifiserer bruksmønstre, og redesigner systemer for å imøtekomme observerte behov og for å fjerne frustrasjonsmomenter hos brukere.

For oss er det essensielt at du brenner for å skape gode brukeropplevelser. Om det innebærer å skissere løsninger på servietter, i wireframes eller som klikkbar prototype avgjør du. For deg er menneske-maskin-interaksjon, grafisk brukergrensesnitt, informasjonsarkitektur og service design det som gir mening i livet.

Om du har utdannelse og erfaring fra tilsvarende roller, eller dersom du har en annen erfaring som du mener at er genial, vil vi også gjerne snakke med deg.

Utlyst
Søknadsfrist
Stillingstype
Åpen søknad
Rolle
UX Designer
Sted
Oslo
Er du interessert i denne stillingen?
Kontakt vår konsulentsjef Malin via malin@techpros.no
Søknaden må inneholde hvilken stilling du søker på, ditt fulle navn, e-post adresse, CV og en kort beskrivelse der du forteller oss hvorfor vi bør ansette akkurat deg!

Søk nå!

Max filstørrelse 10MB.
Laster opp...
fileuploaded.jpg
Opplastning feilet. Max størrelse for filer er 10 MB.
Takk for tiden din! Vi har mottatt søknaden din, og vurderer den omgående. Du får svar innen én arbeidsuke om det er relevant. Om det skulle åpne seg en mulighet senere tar vi selvsagt kontakt.

Alt godt,
TECHPROS
Oida! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Sjekk ut våre CV-tips om du er usikker på hva din CV bør inneholde!