Lilo Elise x IAME World Finals

Lilo var til stede i Frankrike og er nå den raskeste jenta i verden innenfor karting!
No items found.

For et par uker siden deltok Lilo Elise i verdensfinalen på den anerkjente Le Mans banen i Frankrike, hvor hun representerte det nye teamet IPK Official Racing Team. I samme klasse, KZ-i, konkurrerte 19 andre førere - alle gutter med betydlig mer erfaring og i alderen 19-30 år.

Lilo var den eneste kvinnelige og norske føreren som deltok i en helglang konkurranse med varierende værforhold, fra regn og 10 grader til sol og 24 grader. Til tross for en kraftig forstuing av tommelen etter en våt kjøretur, ga ikke Lilo opp og fortsatte å kjøre med støtte fra sitt nye team, IPK Official racing. Takket være deres hjelp og hennes egen innsats, klarte hun å øke farten og til slutt plassere seg på 15. plass. Selv om de måtte låne en motor fra FG Racing, var Lilo fornøyd med løpet og uttrykte stolthet over å ha fullført konkurransen.

«Jeg er utrolig fornøyd med dette løpet, all lærdom, nye mennesker og ny bane, alt gikk som det skulle! Jeg er utrolig stolt over at jeg kan nå si jeg er VERDENS raskeste jente i karting! Det er helt rått! Alt dette takket være TECHPROS!»

- Lilo Elise Fyrileiv

Bilder er tatt av Marc Quinlivan, se mer av hans arbeid her: https://www.marcquinlivan.photography/

27.4.23
TECHPROS