Linework

Linework AS utvikler abonnementsbaserte tjenester for tatoveringsbransjen. Ved å synkronisere og samkjøre en rekke tjenester, løser Linework bransjespesifikke utfordringer og øker effektiviteten for tatoveringsstudioer og -artister.
No items found.

Linework AS er en teknologibedrift som spesialiserer seg på utvikling av tjenester for tatoveringsbransjen. Ved å tilby en abonnementsbasert (SaaS) løsning som samkjører og synkroniserer en rekke tjenester, adresserer selskapet bransjespesifikke utfordringer og øker effektiviteten og produktiviteten for tatoveringsstudioer og -artister.

Tjenestene inkluderer blant annet booking, depositum, betaling, regnskap og kundeoppfølging. Appen er utviklet for tatoveringsartister og -studioer, og har allerede oppnådd suksess med over 1200 brukere etter lanseringen i USA i april/mars 2022. TECHPROS bidrar med et team med FrontEnd/FullStack utviklere og UX-designer som jobber dedikert med utviklingen av ønskede tjenester fra kundene ved hjelp av Visual Studio Code (HTML, CSS og TypeScript).

27.4.23
TECHPROS