NDC 2022

«Åh, TECHPROS ja... Dere husker jeg fra i fjor! Det var jo dere som hadde GoKart simulator og live tatovering, jeg hadde håpet på å få tatt en tatovering denne gangen»
No items found.

Det var det èn av mange sa. Så utrolig hyggelig og ikke minst gøy, at mennesker husket oss fra NDC i fjor. Vi møtte mange kjente ansikt som hadde vært hos oss for å kjøre GoKart og de spontane menneskene som tok tatovering på forrige NDC konferanse.

Vi kjørte på med en 6 meters vegg som ble designet av to av våre ansatte Milosh og Fredrik. På vårt stand fant man et retro Apollo 13 flipperspill og muligheten å spille BEAT Saber på Meta Quest 2 VR-Briller. Vi trakk også en tilfeldig vinner som fikk med seg et helt nytt sett Meta Quest 2 VR-Briller hjem, i dette tilfelle var det Øyvind som ble den heldige vinneren! 

Mange var innom for å skravle, høre mer om TECHPROS og selvfølgelig - spille gammelt og/eller nytt. Konseptet var å vise til teknologiens utvikling over tid, og det fikk vi til. Med hyggelige stand-naboer gikk tiden fort og det var god stemning alle dagene. 

Det har vært en mildt sagt hektisk måned med mye som måtte på plass før de ulike konferansene, men det gikk som på skinner... Nesten i hvert fall ;) 

Vi gleder oss allerede til neste år, vi ses da! 

17.10.22
TECHPROS