Frontend-utvikler som brenner for moderne teknologier rammeverk

Send din søknad

Våre kunder bruker et stort spekter av teknologier, rammeverk, verktøy og biblioteker. Som utvikler regner vi med at du forstår hva vi snakker om når vi sier: CSS, HTML, JavaScript, SASS, Bootstrap, React, Angular, TypeScript, Vue, Quasar eller TypeScript.

Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende oppgaver i noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge. I tillegg vil du få mange flinke og hyggelige arbeidskollegaer, garantert faglig og personlig utvikling og mye moro.

Som frontendutvikler har jeg alltid fokus på å lære meg nye teknologier. Jeg er særdeles opptatt av detaljer og kildekode som er ren og lesbar. Jeg er opptatt av å gi oppdragsgiverne våre tips og innspill på hvordan de kan benytte rammeverk for å nå sine målsettinger, både i forhold til brukeropplevelse og i forhold til vedlikehold og videreutvikling.

- Nina, Frontend Utvikler og UX Designer

Nina har over 10 års erfaring som frontendutvikler og UI-designer med hovedfokus på utvikling av løsninger for mobil og web. I TECHPROS har hun fått utvidet sin horisont, og hun har lært seg å jobbe med norsk som arbeidsspråk. I NAV var hun også sentral da teamet skulle velge nytt frontend-rammeverk.


Send din søknad

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss og spør og grav! Kontakt Malin direkte eller send oss en henvendelse med kontaktskjemaet nedenfor.

Takk! Din henvendelse er mottatt :)
Ups! Noe gikk galt. Er epostadressen din riktig?

Søknad -

Frontendutvikler

Vi ser frem til å motta søknaden din!

Takk! Din søknad er mottatt :)
Ups! Noe gikk galt. Er eposten din riktig?