TESTER med blikk for deltaljer og helheten

Send din søknad

Vi ser etter deg som har alt fra 2 til 10 års erfaring eller mer. Du er utdannet innen programmering, utvikling eller digitalisering. Dersom du har drevet med koding hele livet og «hoppet over utdannelsen» for å dyrke lidenskapen for kode er du selvfølgelig også en vi vil snakke med.

Det viktigste for oss er at du er opptatt av å kvalitetssikre, teste og sørge for at det som settes i produksjon innehar den kvalitet oppdragsgiver forventer.Som testutvikler hos #Ruter jobber jeg med å kvalitetssikre systemene som håndterer millioner av reisende hvert år. Å jobbe med testing på dette nivået gir meg mulighet til å samle all erfaring jeg har opparbeidet meg innen utvikling av programvare, apper og webløsninger.

- Muthu, Seniorkonsulent Test og Kvalitetssikring

Muthu har jobbet med design, utvikling, prosjektledelse og testing i snart 15 år. Han har spesialisert seg på teknisk testing og testautomatisering de siste årene.

Våre kunder bruker et stort spekter av teknologier, rammeverk, verktøy og biblioteker. Som tester regner vi med at du forstår hva vi snakker om når vi sier: Selenium, Cucumber, Cypress, Postman, Gatling, SoapUI, Mockito, Jest, JUnit, NUnit, Jasmine, Loadrunner, ALM eller andre.

Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende oppgaver i noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge. I tillegg vil du få mange flinke og hyggelige arbeidskollegaer, garantert faglig og personlig utvikling og mye moro.


Send din søknad

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss og spør og grav! Kontakt Malin direkte eller send oss en henvendelse med kontaktskjemaet nedenfor.

Takk! Din henvendelse er mottatt :)
Ups! Noe gikk galt. Er epostadressen din riktig?

Søknad -

Tester

Vi ser frem til å motta søknaden din!

Takk! Din søknad er mottatt :)
Ups! Noe gikk galt. Er eposten din riktig?