Er du en utvikler med pasjon for ren, ryddig og gjenbrukbar kode?

Send din søknad

Om du benytter Java, C#, Kotlin, Ruby, C++, JavaScript eller SQL er ikke avgjørende. Det essensielle er at du digger det du driver med. Du liker å lete etter løsninger på komplekse utfordringer, og du er åpen for å lære deg nye teknologier og metoder for finne den beste løsningen

Våre utviklere skriver kode som skaper endring, som løser problemer og ikke minst kode som gir muligheter for andre.

Det viktigste for oss er at du brenner for å skrive ren, ryddig og gjenbrukbar kode. At du har en lidenskap for koding og mest av alt ønsker å utvikle deg gjennom å jobbe med spennende, komplekse og utfordrende oppgaver i team med andre.

Vi ser etter deg som har alt fra 2 til 10 års erfaring eller mer. Du er utdannet innen programmering, utvikling eller digitalisering. Dersom du har drevet med koding hele livet og «hoppet over utdannelsen» for å dyrke lidenskapen for kode er du selvfølgelig også en vi vil snakke med.

Som utvikler hos Landbruksdirektoratet fikk jeg bruk for min erfaring fra reiselivsbransjen – utrolig nok. Løsningen vi lagde var en reisetilskuddsordning for veterinærer, og jeg fikk god bruk for min erfaring med bruk av kartløsninger, samt min erfaring med utvikling av komplette løsninger bygget på mikrotjenestearkitektur.

Peter, Senior Software Developer

Før Peter begynte som konsulent jobbet han i nesten 15 år som in-house utvikler. Et ønske om å omsette og utnytte sin erfaring for andre var hans motivasjon for å bli konsulent.

Våre kunder bruker et stort spekter av teknologier, rammeverk, verktøy og biblioteker. Som utvikler regner vi med at du forstår hva vi snakker om når vi sier: AWS, Azure, Openshift, Spring Boot, Jenkins, Docker, Kubernetes, Elasticsearch, Kafka, MongoDB, React, Angualar, VUE, Node og .NET-Core.

Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende oppgaver i noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge. I tillegg vil du få mange flinke og hyggelige arbeidskollegaer, garantert faglig og personlig utvikling og mye moro.

Send din søknad

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss og spør og grav! Kontakt Malin direkte eller send oss en henvendelse med kontaktskjemaet nedenfor.

Takk! Din henvendelse er mottatt :)
Ups! Noe gikk galt. Er epostadressen din riktig?

Søknad -

Utvikler

Vi ser frem til å motta søknaden din!

Takk! Din søknad er mottatt :)
Ups! Noe gikk galt. Er eposten din riktig?