Kreativ UX Designer med øye for gode brukeropplevelser

Send din søknad

Vi ser etter deg som har evnen til å kombinere venstre og høyre hjernehalvdel. Gjerne i like porsjoner, men ofte med hovedvekt på en av sidene. Alt etter som hvor du er i prosessen. Du har utdannelse og erfaring fra tilsvarende roller, men dersom du har en annen erfaring som du mener at er genial, vil vi også snakke med deg.

For oss er det essensielt at du brenner for å skape gode brukeropplevelser. Om det innebærer å skissere løsninger på servietter, i wireframes eller som klikkbar prototype avgjør du. For deg er menneske-maskin-interaksjon, grafisk brukergrensesnitt, informasjonsarkitektur og service design det som gir mening i livet.

Som ansatt i TECHPROS blir jeg utfordret daglig innen områdene jeg brenner for. Ingen oppgaver er like, og jeg må hele tiden ha fokus på totaliteten av det vi skal levere. Med fokus på struktur og rutiner i kombinasjon med kreativitet og innovasjon har jeg funnet min metode for suksess.

- Susanne, UX Designer Konsulent

Som UX-designer jobber Susanne med digitalisering og utvikling av brukeropplevelser med høy grad av interaktivitet og brukervennlighet.

For Telenor har hun fått bruke all sin kunnskap innen digitalt design for å skape bedre brukervennlighet tilknyttet bestillingen av produkter og tjenester på nett. I tillegg har hun hjulpet dem digitalisering av møter i forbindelse med håndteringen av Covid-19, og hun har introdusert nye designverktøy for bedre samarbeid og smidige prosesser.

Våre kunder bruker et stort spekter av teknologier, rammeverk, verktøy og biblioteker. Som UX-designer regner vi med at du forstår hva vi snakker om når vi sier: Figma, Sketch, Adobe, Axure, Balsamiq, Trello, Confluence og Jira.

Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende oppgaver i noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge. I tillegg vil du få mange flinke og hyggelige arbeidskollegaer, garantert faglig og personlig utvikling og mye moro.

Send din søknad

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss og spør og grav! Kontakt Malin direkte eller send oss en henvendelse med kontaktskjemaet nedenfor.

Takk! Din henvendelse er mottatt :)
Ups! Noe gikk galt. Er epostadressen din riktig?

Søknad -

UX Designer

Vi ser frem til å motta søknaden din!

Takk! Din søknad er mottatt :)
Ups! Noe gikk galt. Er eposten din riktig?