I TECHPROS er vi opptatt av teknologi og mennesker. Vi ser at forandring og fremdrift skapes av mennesker som kan teknologi.

Vi er nærmere 40 ansatte som jobber med design, utvikling / programmering, forvaltning og testing av programvare.

Vi jobber med IT-systemer som brukes av hele befolkningen.

I arbeidet med å utvikle selskapet har vi hatt fokus på å tilby de ansatte spennende oppdrag og faglige utfordringer. Vi har jobbet kontinuerlig for å gi konsulentene våre bedre kunnskaper og økt kompetanse, og vi har hatt fokus på å bygge opp en kultur rundt felles verdier og sosialt samhold.

Selskapets ansatte har fra 4 til 8 års utdannelse og majoriteten har en bachelor eller master innen informatikk, programvare­utvikling, systemutvikling, informasjons­teknologi, menneske-maskin-interaksjon (HCI/UX), kybernetikk eller matematikk. I tillegg har de sertifiseringer og kurs/videreutdanning innen sine fagområder.

Nav
Ruter
Aker Solution
Yara
Norsk helsenett
ELVIA
Statnett
Linework
Velixio
Telenor
Statens Vegvesen
DNB
Helsedirektoratet

Vår historie

TECHPROS ble etablert i mars 2014 av gründerne med lang erfaring fra den norske IT-bransjen både fra operative og rådgivende stillinger. Som spesialister på IT-ledelse, rekruttering og tjenestesalg så vi en mulighet til å skape en suksesshistorie.

Vår visjon var å bygge et nytt og fremtidsrettet teknologiselskap med en digitalisert kultur- og verdiplattform for å kunne skape forretningsverdi for kunder i et IT-marked preget av store omveltninger.

Vi løste dette ved å utvikle et selskap som både kunne tilby spesialister innen de fagområdene markedet etterspurte, og og ved å utvikle software som kunne understøtte de prosesser som inngår i dette markedet.

Som selskap må man hele tiden navigere etter markedet, man tilpasser seg kontinuerlig – det som fungerte i går kan svikte totalt i morgen. Vi har derfor inngått strategisk samarbeid med noen av de største IT-selskapene i Norge slik at vi har hatt aksess til deres rammeavtaler som underleverandør. Samtidig har vi jobbet systematisk med å skaffe oss egne avtaler både mot offentlig og privat sektor.

I løpet av de siste årene har selskapet inngått flere viktige avtaler med både private og offentlige virksomheter. Veksten i markedet generelt og de mulighetene våre kunder gir oss spesielt har bidratt til vår suksess.

Andreas Øwre

Administrerende Direktør

Andreas leder selskapet og selskapets ledergruppe. Han koordinerer samarbeidet med våre oppdragsgivere og har ansvar for salg og forretningsutvikling mot eksisterende og nye kunder. Han har hovedansvar for faglig kvalitetssikring og oppfølging av selskapets prosesser og metoder. Andreas har har vært med på digitaliseringen av samfunnet siden 1994. Han har lang og variert erfaring som konsulent og rådgiver for flere av de største aktørene i offentlig og privat sektor i Norge og internasjonalt.

Malin Ekaas Arntzen

Konsulentsjef

Malin har ansvar for adminstrativ oppfølging og koordinering av selskapets stadig voksnede konsulentgruppe. I tillegg er hun vårt adminstrative «nav» og har full kontroll på våre kunder og leverandører. Hun har sin bakgrunn som researcher og headhunter fra rekrutteringsbransjen. Før dette har hun hatt administrative roller og stillinger innen offshore og shipping. Hun er i tillegg ansvarlig for våre sertifiseringer og kvalitetsordninger.

Johanne Berg Bollingmo

HR-sjef

Johanne leder selskapets aktiviteter innen HR og har hovedansvaret for oppfølging av selskapets ansatte på dette området. Hun jobber også med å finne konsulenter med «TECHPROS-skills» og hun har ansvar for oppfølging av flere av våre kunder. Johanne er ansvarlig for GDPR i selskapet og samarbeider med CISO og CTO på dette området. Hun er også ansvarlig for oppfølging av våre leverandører innen HR og compliance.

Ronja Jacobsson

Prosjekt- og markedskoordinator

Vi er på jakt etter nye kollegaer i 2022, bli med oss inn i en verden av teknologi, samhold og muligheter. Hvilken rolle passer deg best?

Utvikler

Våre utviklere skriver kode som skaper endring, som løser problemer og ikke minst kode som gir muligheter for andre.

Om du benytter Java, C#, Kotlin, Ruby, C++, JavaScript eller SQL er ikke avgjørende. Det essensielle er at du digger det du driver med. Du liker å lete etter løsninger på komplekse utfordringer, og du er åpen for å lære deg nye teknologier og metoder for finne den beste løsningen

Vi ser etter deg som har alt fra 2 til 10 års erfaring eller mer. Du er utdannet innen programmering, utvikling eller digitalisering. Dersom du har drevet med koding hele livet og «hoppet over utdannelsen» for å dyrke lidenskapen for kode er du selvfølgelig også en vi vil snakke med.

Les mer og send søknad

Frontendutvikler

Som frontendutvikler hos oss vil du jobbe med å utvikle og implementere grensesnitt som benyttes av millioner av brukere hver dag.

Du brenner for utvikling og implementering av web- og interaksjonsdesign med bruk av moderne frontendteknologier, og går ikke av veien for å teste ut nye rammeverk eller biblioteker.

Du jobber best i team med andre utviklere, og du har ikke problemer med å ta del i backendutvikling om det behøves. Vi ser etter deg som har alt fra 2 til 10 års erfaring eller mer.

Du er utdannet innen programmering, utvikling eller digitalisering. Du har et godt øye for det visuelle, du kan ta designskisser og gjøre dem til brukergrensesnitt med fokus på brukeropplevelse og brukervennlighet.

Les mer og send søknad

Tester

Våre testere er opptatt av detaljer. De ser delene og helheten, og er særdeles gode på å lese og analysere andres kildekode.

Enhetstest, systemtest, integrasjonstest, testautomatisering, ytelse, sikkerhet… Som tester jobber du med kvalitetsikring i hele stacken, og i hjelper store utviklingsteam med å levere kvalitet i alle ledd. Du er god på etablere standarder for kodekvalitet, teststrategier og testverktøy. Du er også god på å skrive kode og du utvikler skript eller verktøy for å effektivisere og automatisere testarbeidet.Les mer og send søknad

UX Designer

Våre UX-designere er multikunstnere innen et fagfelt som handler om å skape bindeledd mellom teknologi, forretningsdrift, brukervennlighet, merkevare og adferd.

Vi tror at du er godt kjent med sentrale UX-research-metoder og har en særlig interesse for forståelse av brukeradferd basert på data. Du gjennomfører brukertester, identifiserer bruksmønstre, og redesigner systemer for å imøtekomme observerte behov og for å fjerne frustrasjonsmomenter hos brukere.

Les mer og send søknad