Vi samler inn atferdsdata gjennom cookies, slik at vi kan forbedre opplevelsen din og nettsiden vår. Du kan alltid endre samtykket ditt ved å åpne “cookie-innstillinger”-knappen du finner nederst på nettsiden vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.
AvslåGodkjenn
cookie
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Personvernerklæring

Les mer om personvern og vilkår
update
Oppdatert
01.12.2023

Denne personvernerklæringen for TECHPROS AS ('selskapet', 'oss' eller 'vår') beskriver hvordan og hvorfor vi kan samle inn, lagre, bruke og/eller dele ('behandle') informasjonen din når du bruker våre tjenester ('tjenestene') som når du:
- Besøker vår nettside på https://www.techpros.no, eller noen av våre nettsider som lenker til denne personvernerklæringen.
- Samhandler med oss på andre relaterte måter, inkludert salg, markedsføring eller arrangementer.

Spørsmål eller bekymringer?
Ved å lese denne personvernerklæringen vil du forstå dine personvernrettigheter og valg. Hvis du ikke er enig med våre retningslinjer og praksis, vennligst ikke bruk tjenestene våre. Hvis du fremdeles har spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt oss på post@techpros.no

Oppsummering av hovedpunkter
Dette sammendraget gir nøkkelpunkter fra vår personvernerklæring, erklæringen finner du nummerert og nøyere forklart nedover siden. Du kan bruke innholdsfortegnelsen nedenfor til å navigere.Hvilken personlig informasjon behandler vi? Når du besøker, bruker eller navigerer i våre tjenester, kan vi behandle personlig informasjon avhengig av hvordan du interagerer med TECHPROS AS og tjenestene, valgene du gjør og produktene og funksjonene du bruker.

Behandler vi noen sensitiv personlig informasjon?
Vi behandler ikke sensitiv personlig informasjon.

Hvordan behandler vi informasjonen din?
Vi behandler informasjonen din for å tilby, forbedre og administrere våre tjenester, kommunisere med deg, for sikkerhet og forebygging av svindel og for å overholde loven. Vi kan også behandle informasjonen din for andre formål med ditt samtykke. Vi behandler informasjonen din bare når vi har en gyldig lovlig grunn til å gjøre det.

I hvilke situasjoner og med hvilke typer parter deler vi personopplysninger?
Vi kan dele opplysninger i spesifikke situasjoner og med spesifikke tredjeparter.

Hvordan beskytter vi informasjonen din?
Vi har organisatoriske og tekniske prosesser og rutiner på plass for å beskytte dine personopplysninger. Imidlertid kan ingen elektronisk overføring over internett eller informasjonsteknologi for lagring garantere å være 100% sikker, så vi kan ikke love eller garantere at hackere, cyberkriminelle eller andre tredjeparter ikke vil kunne beseire vår sikkerhet og uautorisert samle inn, få tilgang til, stjele eller endre informasjonen din.

Hva er dine rettigheter?
Avhengig av hvor du befinner deg geografisk, kan gjeldende personvernlovgivning bety at du har visse rettigheter når det gjelder dine personopplysninger.

Hvordan utøver du dine rettigheter?
Den enkleste måten å utøve dine rettigheter på er ved å kontakte oss via e-mail post@techpros.no. Vi vil vurdere og behandle eventuelle forespørsler i henhold til gjeldende databeskyttelseslovgivning.

1. Hvilken informasjon samler vi inn?
I korte trekk: Vi samler inn personopplysninger du gir oss.

Vi samler inn personopplysninger du frivillig gir oss når du uttrykker interesse for å få informasjon om oss eller våre produkter og tjenester, når du deltar i aktiviteter på tjenestene, eller ellers når du kontakter oss.

Personlig informasjon som du oppgir
Den personlige informasjonen vi samler inn avhenger av sammenhengen for dine interaksjoner med oss og tjenestene, valgene du gjør, og produktene og funksjonene du bruker.
Den personlige informasjonen vi samler inn kan inkludere følgende:
- navn
- e-postadresser

Sensitiv informasjon
Vi behandler ikke sensitiv informasjon.
All den personlige informasjonen du gir oss, må være sann, komplett og nøyaktig, og du må varsle oss om eventuelle endringer i slik personlig informasjon.

Informasjon som samles inn automatisk
Noen informasjon - som IP-adressen din og/eller nettleser- og enhetskarakteristikker - samles inn automatisk når du besøker tjenestene våre. Vi samler automatisk inn visse opplysninger når du besøker, bruker eller navigerer i tjenestene. Denne informasjonen avslører ikke din spesifikke identitet (som navnet ditt eller kontaktinformasjonen din), men kan inkludere enhets- og bruksinformasjon, som IP-adressen din, nettleser- og enhetskarakteristikker, operativsystem, språkpreferanser, referanse-URL-er, enhetsnavn, land, plassering, informasjon om hvordan og når du bruker tjenestene våre, og annen teknisk informasjon. Denne informasjonen er primært nødvendig for å opprettholde sikkerheten og driften av tjenestene våre, og for våre interne analyseverktøy og rapporteringsformål. Som mange bedrifter samler vi også inn informasjon gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier.

Informasjonen vi samler inn inkluderer:
- Logg- og bruksdata.
Logg- og bruksdata er tjenesterelatert, diagnostisk, bruks- og ytelsesinformasjon som våre servere automatisk samler inn når du får tilgang til eller bruker våre tjenester, og som vi registrerer i loggfiler. Avhengig av hvordan du interagerer med oss, kan denne loggdataen inneholde din IP-adresse, enhetsinformasjon, nettlesertype, innstillinger og informasjon om aktiviteten din i tjenestene (slik som tidsstemplene som er knyttet til bruken din, visning av sider og filer, søk og andre handlinger du utfører, for eksempel hvilke funksjoner du bruker), enhetshendelsesinformasjon (slik som systemaktivitet, feilrapporter (noen ganger kalt "krasjdumps") og maskinvareinnstillinger).

Enhetsdata
Vi samler inn enhetsdata som informasjon om datamaskinen, telefonen, nettbrettet eller annen enhet du bruker til å få tilgang til tjenestene. Avhengig av hvilken enhet som brukes, kan denne enhetsdataen inneholde informasjon som IP-adressen (eller mellomtjeneren), enhets- og applikasjonsidentifikasjonsnumre, plassering, nettlesertype, maskinvaremodell, internettleverandør og/eller mobiloperatør, operativsystem og systemkonfigurasjonsinformasjon.

2. Hvordan behandler vi informasjonen din?
I korte trekk: Vi behandler informasjonen din for å tilby, forbedre og administrere våre tjenester, kommunisere med deg, for sikkerhet og forebygging av svindel og for å overholde loven. Vi kan også behandle informasjonen din for andre formål med ditt samtykke.

Vi behandler personlig informasjon av ulike grunner, avhengig av hvordan du interagerer med våre tjenester, inkludert: For å be om tilbakemelding. Vi kan behandle informasjonen din når det er nødvendig å be om tilbakemelding og kontakte deg om bruken av våre tjenester. For å beskytte våre tjenester. Vi kan behandle informasjonen din som en del av våre tiltak for å holde våre tjenester sikre og trygge, inkludert overvåkning og forebygging av svindel. For å identifisere bruksmønstre. Vi kan behandle informasjon om hvordan du bruker våre tjenester for å bedre forstå hvordan de blir brukt, slik at vi kan forbedre dem. For å vurdere effektiviteten av våre markedsførings- og promosjonskampanjer. Vi kan behandle informasjonen din for å bedre forstå hvordan vi kan tilby markedsførings- og promosjonskampanjer som er mest relevante for deg. For å lagre eller beskytte en persons vitale interesser. Vi kan behandle informasjonen din når det er nødvendig å lagre eller beskytte en persons vitale interesser, som kan forhindre skade.

3. Hvilke juridiske grunnlag legger vi til grunn for å behandle informasjonen din?
I korte trekk: Vi behandler bare din personlige informasjon når vi mener det er nødvendig og vi har et gyldig rettslig grunnlag for å gjøre dette i henhold til gjeldende lov, for eksempel med ditt samtykke, for å overholde lover, for å gi deg tjenester, for å inngå eller oppfylle våre kontraktsforpliktelser, for å beskytte dine rettigheter, eller for å oppfylle våre legitime forretningsinteresser.

General Data Protection Regulation (GDPR) og UK GDPR krever at vi forklarer de gyldige rettslige grunnlagene vi bygger på for å behandle din personlige informasjon. Derfor kan vi bygge på følgende rettslige grunnlag for å behandle din personlige informasjon:

Samtykke
Vi kan behandle din informasjon hvis du har gitt oss tillatelse (dvs. samtykke) til å bruke din personlige informasjon til et spesifikt formål. Du kan tilbakekalle ditt samtykke når som helst.

Legitime interesser
Vi kan behandle din informasjon når vi mener det er rimelig nødvendig for å oppnå våre legitime forretningsinteresser, og disse interessene ikke veier tyngre enn dine interesser og grunnleggende rettigheter og friheter. For eksempel kan vi behandle din personlige informasjon for noen av formålene som er beskrevet for å: Analysere hvordan våre tjenester brukes slik at vi kan forbedre dem for å engasjere og beholde brukere

Støtte våre markedsføringsaktiviteter

Diagnostisere problemer og/eller forhindre svindel

Forstå hvordan våre brukere bruker våre produkter og tjenester slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen

Rettslige forpliktelser
Vi kan behandle din informasjon der vi mener det er nødvendig for å overholde våre rettslige forpliktelser, for eksempel for å samarbeide med en etterforskningsmyndighet eller reguleringsorgan, utøve eller forsvare våre rettslige rettigheter, eller avsløre din informasjon som bevis i en tvist som vi er involvert i.

Viktige interesser
Vi kan behandle informasjonen din der vi mener det er nødvendig for å beskytte dine viktige interesser eller en tredjeparts viktige interesser, som i situasjoner der det er mulige trusler mot sikkerheten til en person.

4. Når og med hvem deler vi din personlige informasjon?
I korte trekk: Vi kan dele informasjon i spesifikke situasjoner som beskrevet i denne seksjonen og/eller med følgende kategorier av tredjeparter.

Leverandører, konsulenter og andre tredjeparts tjenesteleverandører. Vi kan dele dataene dine med tredjepartsleverandører, tjenesteleverandører, entreprenører eller agenter ('tredjeparter') som utfører tjenester for oss eller på våre vegne og som har behov for tilgang til slik informasjon for å gjøre dette arbeidet. Vi har avtaler på plass med våre tredjeparter, som er designet for å hjelpe til å beskytte din personlige informasjon. Dette betyr at de ikke kan gjøre noe med din personlige informasjon med mindre vi har instruere dem om å gjøre det. De vil også ikke dele din personlige informasjon med noen andre enn oss. De forplikter seg også til å beskytte dataene de holder på våre vegne og til å beholde dem i den perioden vi instruserer. Kategoriene tredjeparter vi kan dele personlig informasjon med er følgende:
- Dataanalysetjenester

5. Retningslinjer for informasjonskapsler og andre sporingteknologier
I korte trekk: Vi kan bruke informasjonskapsler og andre sporings-teknologier for å samle inn og lagre din informasjon.

Samtykket ditt gjelder følgende nettsteder: techpros.no

Disse retningslinjene for informasjonskapsler (cookies) ble oppdatert 01.12.2023

Hva er en informasjonskapsel?
En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din. En informasjonskapsel er ikke et program som inneholder skadelig prosesser eller virus.

Slik bruker nettsiden informasjonskapsler
Enkelte informasjonskapsler utfører essensielle funksjoner for nettsiden. Informasjonskapsler hjelper oss også til å forstå hvorfor du besøker nettsiden, slik at vi kontinuerlig kan optimere og tilpasse nettsiden til dine spesifikke behov og interesser. Informasjonskapsler husker ting som varene du har lagt i handlekurven, om du har besøkt nettsiden tidligere, om du er logget inn og hvilket språk og valuta du foretrekker å se på nettsiden. Vi bruker også informasjonskapsler til å rette annonsene våre mot deg på andre nettsider. Generelt sett bruker vi informasjonskapsler som en del av våre tjenester, og for å kunne presentere deg for innhold som er så relevant som mulig for deg. Du kan se de spesifikke tjenestene som lagrer informasjonskapsler, og hvorfor de lagres under de forskjellige kategoriene: statistikk, markedsføring

Hvor lenge lagres informasjonskapsler?
Hvor lenge en informasjonskapsel blir lagret på enheten, og i nettleserne varierer. Levetiden til en informasjonskapsel beregnes ut fra det siste besøket du hadde på nettsiden. Når levetiden til en informasjonskapsel er over, slettes den automatisk. Levetiden til alle informasjonskapslene vi benytter er spesifisert i dokumentet Retningslinjer for informasjonskapsler.

Avvise eller slette informasjonskapsler
Du kan avvise alle informasjonskapsler, og/eller informasjonskapsler fra tredjepart helt og holdent ved å endre innstillingene i nettleseren på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din. Plasseringen av disse innstillingene avhenger av hvilken nettleser du benytter. Men du må være klar over at hvis du avviser alle og/eller tredjepartskapsler, vil det være funksjoner og tjenester som du ikke lenger kan bruke på nettsidene (siden disse er avhengige av informasjonskapsler).

Hvordan kan jeg slette informasjonskapsler?
Det er enkelt å slette informasjonskapsler som du har godtatt tidligere. Sletteprosessen avhenger av hvilken nettleser du bruker (Chrome, Firefox, Safari m.m.), og enheten du bruker (smarttelefon, nettbrett, Windows-PC, Mac). Du finner det normalt under Innstillinger – Sikkerhet og personvern – men det varierer fra nettleser til nettleser.

Endre ditt samtykke
Du kan endre samtykket ditt ved å enten slette informasjonskapslene fra nettleseren din, eller endre det opprinnelige valget ditt. Husk: Hvis du brukere flere nettlesere, må du slette informasjonskapslene fra alle.

Har du spørsmål?
Hvis du har kommentarer eller spørsmål relatert til informasjonen, og/eller behandling av personopplysninger kan du kontakte oss via post@techpros.no.

6. Hvor lenge lagrer vi informasjonen din?
I korte trekk: Vi oppbevarer informasjonen din så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre annet kreves ved lov.

Vi vil bare oppbevare dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre lagringsperiode kreves eller tillates av lov (som skatt, regnskap eller andre juridiske krav). Ingen formål i denne erklæringen vil kreve at vi oppbevarer dine personlige opplysninger i lenger enn ett år. Når vi ikke har noen pågående legitim forretningsmessig behov for å behandle dine personlige opplysninger, vil vi enten slette eller anonymisere slik informasjon, eller, hvis dette ikke er mulig (for eksempel fordi dine personlige opplysninger er lagret i sikkerhetskopieringsarkiver), lagre vi dine personlige opplysninger sikkert og isolere dem fra ytterligere behandling inntil sletting er mulig

7. Hvordan sikrer vi informasjonen din?
I korte trekk: Vi ønsker å beskytte din personlige informasjon gjennom et system av organisatoriske og tekniske sikkerhetsforanstaltninger.

Vi har implementert hensiktsmessige og rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte sikkerheten for den personlige informasjonen vi behandler. Men selv med våre sikkerhetstiltak og innsats for å sikre din informasjon, kan ingen elektronisk overføring over Internett eller informasjonsteknologi for lagring garanteres å være 100% sikker, så vi kan ikke love eller garantere at hackere, cyberkriminelle eller andre uautoriserte tredjeparter ikke vil kunne bryte gjennom vår sikkerhet og urettmessig samle inn, få tilgang til, stjele eller endre din informasjon. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte din personlige informasjon, er overføring av personlig informasjon til og fra våre tjenester på egen risiko. Du bør kun få tilgang til tjenestene innenfor et sikkert miljø.

8. Hvilke personvernrettigheter har du?
I korte trekk: I noen regioner, som EØS og Storbritannia, har du rettigheter som gir deg større tilgang til og kontroll over personlig informasjon. Du kan få slettet din data når som helst.

I noen regioner (som EØS og Storbritannia) har du visse rettigheter i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Dette kan inkludere retten (i) til å be om tilgang og få en kopi av personlig informasjon, (ii) til å be om rettelse eller sletting; (iii) til å begrense behandlingen av personlig informasjon; og (iv) om mulig, til dataportabilitet.

I visse tilfeller kan du også ha rett til å protestere mot behandlingen av personlig informasjon. Du kan fremsette en slik forespørsel ved å kontakte oss via post@techpros.no. Vi vil vurdere og ta stilling til enhver forespørsel i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Hvis du befinner deg i EØS eller Storbritannia og mener at vi urettmessig behandler personlig informasjon, har du også rett til å klage til din lokale datatilsynsmyndighet. Du kan finne kontaktopplysningene deres her: [lenke til nettsted].Hvis du befinner deg i Sveits, finner du kontaktopplysninger til datatilsynsmyndighetene her: https://www.datatilsynet.no/.

Tilbaketrekking av samtykke:
Hvis vi er avhengige av samtykke for å behandle personlig informasjon, har du rett til å tilbaketrekke samtykket når som helst. Du kan tilbaketrekke samtykket når som helst ved å kontakte oss via post@techpros.no. Merk imidlertid at dette ikke vil påvirke lovligheten av behandlingen før tilbaketrekkingen, og det vil heller ikke påvirke behandlingen av personlig informasjon som er gjennomført med hjemmel i lovlige behandlingsgrunner utover samtykke.

Informasjonskapsler og lignende teknologier:
De fleste nettlesere er satt til å akseptere informasjonskapsler som standard. Hvis du foretrekker det, kan du vanligvis velge å sette nettleseren din til å fjerne informasjonskapsler og avvise informasjonskapsler. Hvis du velger å fjerne informasjonskapsler eller avvise informasjonskapsler, kan dette påvirke visse funksjoner eller tjenester.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om dine personvernrettigheter, kan du sende oss en e-post på post@techpros.no.

9. Kontroller for funksjoner som ikke skal spores

De fleste nettlesere og noen mobiloperativsystemer og mobile applikasjoner inkluderer en funksjon eller innstilling som du kan aktivere for å sende et signal om at du ønsker å ha din personvernpreferanse om at data om dine nettaktiviteter ikke skal overvåkes og samles inn. Så langt er det ikke fastsatt noen teknologistandard for å gjenkjenne og implementere DNT-signaler. Derfor reagerer vi ikke på DNT-nettlesersignaler eller noen andre mekanisme som automatisk formidler valget ditt om å ikke bli sporet på nettet. Hvis det i fremtiden fastsettes en standard for nettsporing som vi må følge, vil vi informere deg om denne praksisen i en revidert versjon av denne personvernerklæringen."

10. Oppdaterer vi denne erklæringen?
I korte trekk: Ja, vi vil oppdatere denne erklæringen etter behov for å forbli i tråd med relevante lover.

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den oppdaterte versjonen vil bli indikert med en oppdatert "Revidert" dato, og den oppdaterte versjonen vil tre i kraft så snart den er tilgjengelig. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, kan vi varsle deg enten ved å prominent poste en melding om slike endringer. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå denne personvernerklæringen ofte for å holde deg informert om hvordan vi beskytter informasjonen din.

11. Hvordan kan du kontakte oss om denne erklæringen?

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne meldingen, kan du sende oss en e-post på post@techpros.no eller per post til:

TECHPROS AS
Lille Grensen 3
Oslo, 0159
Norge

12. Hvordan kan du gjennomgå, oppdatere eller slette dataene vi samler inn fra deg?

Basert på gjeldende lover i ditt land, kan du ha rett til å be om tilgang til personopplysningene vi samler inn fra deg, endre denne informasjonen eller slette den.

For å be om å gjennomgå, oppdatere eller slette din personlige informasjon, vennligst kontakt post@techpros.no